Wednesday, 13 July 2011

PESBUK dan REALiTINYA

Hai readers
pesbuk ni sume orang dah taw kewujudannya..
aku perhati pesbuk ni dah lama...aku tengok je kat wall aku..banyak bende upenyer boleh buat lam pesbuk ..

tak sia-sia jugak la mark ape tu yang buat pesbuk.aku pown dah tak hingat...tapi ada pro n cons dalam pesbuk ni

ni antara tujuan dan aktivit manusia buat lam pesbuk:

-Mengisi masa lapang
-Mencari pasangan hidup termasuk la kepada yang dah berkahwin
-Nak like page blogger-blogger terkenal sebab susah nak add diorang
-Nak remove tag gambar kawan yang bangga ada kapel pastu tag sume orang
-Nak kumpul fren ramai2..pastu duk bangga sape lagi banyak fren
-Like page hot Fm sampai sejuta sebab hari2 duk suh orang like,mcm terdesak giler
-Suh kawan2 like gambo dia buat mulut muncung
-Nak share video contohnya video bersih,video najwa latif
-Buat perniagaan online contohnya jual boxer dan spek mata ray-ban
-Perkongsian ilmu agama terdiri daripada note dan web I luv islam

konklusinyer:gunalah pesbuk sebaiknyer..jangan sampai dosa bertambah-tambah sudey..




note:
gua dah update bloglist  gua..try la tengok2 mereka tu..gua letak 4 orang jela dulu ..gua tengok dari segi isi dan kualiti penyampaian mereka...sebab bagi gua popular bukan kayu ukur sebenar tapi kualiti:)

2 comments:

  1. ni second blog ke?hehe.. buat exchange link x?

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete